Menüü


Tasku Luup Väike Võtmehoidja Pihuarvutite Kokkuklapitavad Luup Kaasaskantav Oranž Luup-Objektiivi Vanade Inimeste Kodu Luup

€0.07 €0.16

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting5Välja 5
Info
  • sku: j1805
Sildid

See folding luup on käepärane tööriist, mis aitavad teil lugeda sildid, kaardid, raamatud ja palju muud.See on valmistatud vastupidavast ABS materjalist ja saab kokku, et mahtuda taskusse või käekotti.See on kerge ja lihtne kasutada, mis ei koorma sa.See võib muuta teie elu mugavamaks ja nauditavamaks.See on ka suurepärane kingitus oma sõpradele ja perele, kes vajavad mõned extra-kordse suurendusega.

Kirjeldus:

Nimi: Tasku Luup

Materjal: ABS

Läbimõõt: umbes 3.2 cm/1.3

Pakkeleht: 1* Kokkuklapitavad Magnifie

Vaata rohkem toote detailid

1.Kokkupandav Luup: See tasku luup on kokkupandav disain, mis võimaldab teil avada ja sulgeda ta sujuvalt.See on kerge ja kompaktne, nii et saate salvestada see oma tasku või kotti.A võtmehoidja on lisatud, mis muudab lihtsaks teha seda koos teiega.

2.Turvaline ja Vastupidav: See tasku luup on valmistatud ABS materjalist, mis ei ole lihtne saada rikutud või deformeeruda.See ei sisalda kahjulikke aineid, nii saab seda kasutada pikka aega, ilma muretsemata oma tervist.

3.Parandada Oma Visioon: See tasku luup on ideaalne objekti suurendamine väikesed üksikasjad, mida on raske näha, nagu mündid, kaardid, käsitöö, ajakirjad, sildid ja rohkem.Sa naudid moonutamine-tasuta suurendatud vaade koos selle käepärase tööriista.

4.Universaalne Rakendus: Te võite võtta seda teiega oma töökoht, kodu -, reisi -, raamatukogu -, või mõne muu igapäevane elu kord.See võib aidata teil lugemine, vaatamine, õppimine, ja rohkem.

5.Unikaalne Kingitus: Anda neile üllatusena see tasku luup, suurepärane kingitus oma sõprade, perekonna ja vana inimest oma sünnipäeva või mis tahes puhkus.Nad hindavad oma tähelepanelikkus ja nautida mugavust see käepärane tööriist.

Tehnilised Andmed

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Pihuarvutite
Brändi Nimi VAHIGCY
Mudeli Number Plastikust Portable Folding Luup
Kerge On Või Ei Ole No

1 Arvustused Selle toote kohta

  1. Reiting5Välja 5

    Klient 2023-10-10

    Õhukesest. Aga hind ja nõudlus...

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus