Menüü


Sõrme Gripper Vastupidav Sõrme Exerciser Tugevus Treener Taastamise Füüsilised Vahendid Kitarr Sõrme Painutus Pikendamise Koolitus

€3.55 €7.38

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j102098
Sildid

Omadused:

See sõrm grip strengthener on kavandatud, et aidata teil parandada oma käsi, tervise ja tulemuslikkust.Kas teil on vaja leevendada jäikust, tõsta käsi, paindlikkust ja tugevust, või taastuda küljest kahju, see seade aitab teil saavutada oma eesmärke.See on hea elastsus ja reguleeritav vastupanu tasemed, et see sobiks teie vajadustele.See on ka suurepärane kingitus kõigile, kes soovivad parandada oma käe funktsioon ja fitness.

Tehnilised andmed:

Nimi: Finger Exerciser

Materjal:

Tensioner-silikoon

Randmepaela-ABS+nailon+paks riie rihm

Kaal: umbes

Tensioner -16g

Randmepaela -12g

Toodete Nimekiri:

1* Finger Exerciser

1* randmepael

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Paindlikkust Suurendada: Vabastada pikaajalise käe ebamugavustunne, Sirutan sõrmi piirata Sõrmega Exerciser, ja leevendada jäikust, suurendades oma käsi paindlikkust ja tugevust.

2.Taastusravi Boost: Venitada oma sõrme selle Sõrme Strengthener ja suurendada oma käe funktsioon ja osavust, mis aitavad teil taastada kiiremini pärast käsi kahju.

3.Vastu Rebimine ja Säilitada Kuju: See Sõrm Kanderaam on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist, mis on vastupidav ja elastne.See võib sind toetada, suurendades oma sõrme jõudu ja osavust pikka aega.

4.Väike ja Kaasaskantav: Kui Gripster on väike ja kaasaskantav, nii et saate teha seda koos teiega kuhu minna.Kas olete kodus, kontoris või reisil, võite panna see oma kotis või taskus ja rongi igal ajal, kõikjal.

5.Kingitus Tennise Mängijad: See Sõrm Grip Strengthener saab treenida oma sõrme oskusi, täpsuse ja tundlikkusega jaoks mis tahes tegevus, mis hõlmab sõrme liikumise ja koordineerimine.See on fantastiline kingitus guitarists, pianistid, muusikud, rock ronimisvahendid, tennise mängijad ja muusikud.

Tehnilised Andmed

Osakonna Nimetus Unisex
Koolitus Sait Omanik
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus