Menüü


Käsi Treener Rõnga Tugevust Grip Exerciser Ringi Koolitaja Kaasaskantav Silikoon Küünarvarre Ja Sõrme Sõrmuse Strengthener Kivide Treening

€1.84 €4.61

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j102695
Sildid

Käsi Treener Rõngas on ideaalne kõigile, kes soovivad parandada oma käe tugevust ja vastupidavust.Rõngas, mis on valmistatud silikoonist, pakub tasakaalustatud jõud optimaalselt venitades ja võib kasutada kodus või reisil.Suurendage oma haaret ja sõrme jõudu kasutamata rasketehnika.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus: (ligik.)9.1*8.8*2.1 cm/3.58*3.46*0.83 tolli

värv:

Roosa 20-30LB

Heleroheline 30-40LB

Helesinine 40-50LB

Sinine 50-60LB

Ruumi Hall, 70-80LB

Pakkeleht:

1* Käepideme Kasutada

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutamine: Käsitsi Koolitaja Ringi teenib kaks funktsiooni, ja te saate valida erinevaid tugevusi, mis põhinevad teie väljaõppe nõudeid, efektiivselt arendada jõudu ja vastupidavust oma käed ja sõrmed.

2.Paranenud Mugav: käepideme Exerciser on varustatud mugav käepide ja unikaalne anti-slip tekstuur disain, mis tagab ideaalse sobivuse sinu käsi.Selle tasakaalustatud jõud takistab libisemist ja tõstab käsi tunne, mistõttu on lihtne kasutada.

3.Ei ole Lihtne Murda: See käe grip exerciser on vastupidav keerates deformatsiooni tõttu paindliku ja pehme-to-the-touch silikoon materjalist.Pikaajaline kasutamine on tagatud selle vastupidav ja taaskasutatavad aine.

4.Lihtne Vedu: Hoidke oma Käe Grip Exerciser lähedal, kuhu iganes sa lähed!See on lihtne-to-poodi ja kerge treeningu vahend on ideaalne kasutamiseks kodus või reisil.Lõõgastuda keha ja vaimu õues kergust.

5.Rikkalikud Funktsioonid: Parandada oma fitness reis koos meie mitmeotstarbeline Käe Grip Exerciser.Võime teha rindkere laienemine, massaaži -, venitus, ja parandada oma haarde tugevus, see on suurepärane, mis vastavad kõigile teie kasutada vajadustele.

Tehnilised Andmed

Tüüp Kaasahaarav Ringi
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Osakonna Nimetus Unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Koolitus Sait Lihaste Relex Seadmed
Funktsioon KÄED

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus