Menüü


Haarde Tugevus Treener Sõrme Rõnga Käepide Küljest Treener Exerciser Silikoon Squeezer Gripper Käsivarte Harjutusi Grip Treener

€2.33 €3.33

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j109823
Sildid

Kõigile, kes soovivad arendada oma käe tugevusele ja vastupidavusele, meie Käsi Treener Rõngas on ideaalne.Rõngas, mis on valmistatud silikoon-materjalist ja seda võib kasutada kodus või reisil, annab tasakaalustatud jõud tõhus venitus.Ilma raskete seadmete, tugevdada oma sõrmi ja aru saada.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus: (ligik.)9.1*8.8*2.1 cm/3.58*3.46*0.83 tolli

värv:

Roosa 20-30LB

Heleroheline 30-40LB

Helesinine 40-50LB

Sinine 50-60LB

Ruumi Hall, 70-80LB

Pakkeleht:

1* Käepideme Kasutada

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutamine: Käsitsi Koolitaja Ringi teenib kaks funktsiooni, ja te saate valida erinevaid tugevusi, mis põhinevad teie väljaõppe nõudeid, efektiivselt arendada jõudu ja vastupidavust oma käed ja sõrmed.

2.Mugav Käepide: käepideme Exerciser on hubane grip ja eriline anti-slip tekstuur disain, mis muudab kindel, et see sobib teie poolt suurepäraselt.See on lihtne kasutada tänu tasakaalustatud jõud, mis takistab libisemise ja parandab käsi tunne.

3.Serveeri Pikka Aega: Tänu mugav touch silikoon materjalist ja täielik elastsus, selle käe grip exerciser ei ole lihtsalt deformeerunud keerates.Selle vastupidav ja korduvkasutatav materjal tagab pikaajalise kasutamise.

4.Mugav On Teha: Võtta oma käe grip exerciser väljas!Selle kompaktne disain muudab selle lihtne ladustada ja vedada jaoks treeningu, kodus või reisil.See harjutus tööriista, mis aitab leevendada stressi, mistõttu on ideaalne lõõgastus igal ajal ja kõikjal.

5.Multi-funktsionaalne Disain: Meie Multi-purpose Käe Grip Exerciser on lahendus, mida vaja täita oma erinevaid fitness vajadustele.Võime teha rindkere laienemine, venitus -, massaaži-ja haarde tugevus harjutusi, see on fitness oluline!

Tehnilised Andmed

Tüüp Kaasahaarav Ringi
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Osakonna Nimetus Unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Koolitus Sait Lihaste Relex Seadmed
Funktsioon KÄED

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus