Menüü


Indoor Cycling Kasutada Jalgratta 30 Päeva Tasuta Liikmeks Katse

€9 095.35

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j110654
Sildid

EX-5 on lemmik seas ühenduse—ja mõjuval põhjusel: ta on uhke kõike, mida vajate tõhusat jalgrattasõit treeningu ohverdamata esteetiline kaebuse.Ehitatud performance-meeles, see on ühendatud bike pakub hulgaliselt reguleeritav funktsioonid, nii et saate häälestada teie treeningu viisil, mis on parim oma keha ja kuntotavoitteesi.Kõige dünaamilised omadused on oma 32 vaikne magnetiline vastupanu tasemed.Easy-grip indekseerimine nupp asub otse istme ees on lihtne liikuda läbi kõigi 32 taset nagu te tsüklit, nii et saate seisukorras täpselt.EX-5 esineb ka 180° pöörlev paigaldatud konsooli, mis võimaldab teil võtta oma treeningu kaugemale bike.Lihtsalt snap teie nutikas seade paika, klapp selle üle lenkstangi ja sa oled hea minna.Kas teie eesmärk on de-stress, rongi konkurentsi või midagi-vahel, siis võib loota, et EX-5 sulle seal.

Alguses aprill 1, 2022, nautida tasuta 30-päevase prooviversiooni Premier Liikmelisuse juurdepääsu 40+ iga päev elada ja 15,000+ tellitavad ühendatud fitness klassid, mida juhtis maailma parimate instruktorite kaudu Fit®️ Avaldaja.Nautige ainuõiguse sisu klass, lugude loendeid ja parem muusika ülalt plaadifirmade, sealhulgas teie lemmik tabab kunstnike nagu Pitbull, Old Dominion, Lady Gaga, Jessie J., Daddy Yankee, ja rohkem.Klasside ulatuvad 5 kuni 45 minutit ja on mõeldud kõigile alates algajast kuni pro sportlased.Uurida klassid nagu Rattasõit, Sõudmine, Jooksmine, HIIT, Kickboxing, jõutreening, Jooga, Pilates, ja rohkem.Üks koosseis võimaldab kuni viis kasutajatele, nii et teie sõbrad ja pere võib nautida kogemusi koos.Rõhk Täitmise Konkursi-stiilis iste ja ergonoomilised bullhorn juhtrauda jäljendada tunne traditsioonilised road bike ja viia oma keha optimaalse ratsutamine kujul.Custom Vastupanu Suurendada või vähendada oma treeningu intensiivsust alates lihtsalt jõuda nupp 32 tase on vaikne magnetiline takistus.Reguleeritav Funktsioonid Lükake juhtrauda ja istme üles/alla või fore/ahtris, kuni te leida täiuslik ratsutamine seisukoht.Pluss, SPD ühilduv clip-toe puurid sobivad jalgrattaga klambreid või standard atheltic kingad.Sisseehitatud Seadme Valdaja Kindlustada oma nutitelefoni või tahvelarvuti sisseehitatud seadme valdaja uurida klassid, jälgida koos õpetajate ja jälgida oma edusamme Edetabel ajal iga treening.Live & tellitavate Klasside Treening oma aega koos elavad ja on-demand fitness klassid, mida juhtis instruktorid, kes motiveerida teil saavutada oma eesmärke.Reaalajas Treeningu Andmeid, Jälgida jõudlust stats nagu Edetabeli pingerida, vahemaa, kiiruse, kalorite põletamiseks ja kogutoodangust iga treening.Dual Vee Pudel Omanike Jääda hüdreeritud ajal oma treening kaks raami paigaldatud vee pudel omanikud käeulatuses.Paigaldatud Tõstekang Nagid Salvestada kuni £ 2 käes kaalud käeulatuses treeningu ajal.Kaalud müüakse eraldi.

Kuidas Aktiveerida Oma 30-Päevase Liikmeks Katse: 1. Ava ja järgige ekraanil kuvatavaid viipasid, et luua liige konto . 2. Valige Premier Liikmeks nõuda oma 30-päevase Tasuta prooviversiooni.Märkus: Teil on vaja sisestada arvete teavet, kuid te ei võeta tasu seni, kuni oma tasuta prooviversiooni lõppu. 3. Kontrollige oma postkasti kinnituseks email. 4. Juurdepääs tuhandeid elada ja tellitavaid fitness klassid.

Tehnilised Andmed

Murra No
Koolitus Sait Vöökoht
Päritolu DE(Päritolu)
Tüüp sport Tugevus Koolitus

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus