Menüü


Soojuse Jõul Ventilaator 4 Tera Soojuse Jõul, Pliidi Ventilaator, Puit Logi Kirjutaja Kõrge Kvaliteediga Alumiiniumist Vaikne Kamin Ventilaatori Kodu Vidinaid

€222.86 €445.72

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j1251
Sildid

Bullet Punkte:

1.Tõhus Soojuse Jaotamine: Meie Puitu Pliidi Ventilaator maksimeerib soojus oma kanda vastupidav alumiinium flabellum, jagab soojuse ühtlasemalt ja tõhusamalt.Koos oma suurepärase soojusjuhtivusega ja vastupidav ehitada, kogemus täiustatud kütte-performance nagu ei kunagi varem.

2.Väsimatu töö: puidu pliit fänn ei häiriks oma tööd, lugemine ja muud tegevused koos oma super heli-off mootor töötab vähem kui 25 detsibelli.Naudid sooja õhku, vaikne ja mugav keskkond.

3.Tugevam Tuul: Meisterdatud alumiinium, ventilaator uhke uuenduslik madal raskuskese disain, mis parandab stabiilsust töötamise ajal.Karm hammas veelgi suurendab vastupidavust pikema kasutusea, samas pakkuda tugevam tuul soojendada oma toa kiiresti.

4.Täiustatud Soojust: Tõsta soojust oma elu ruumi, kus meie puitu pliidi ventilaator komplekt.Varustatud magnetilise temperatuur arvesti ja võimas fänn, see on lihtne-to-install fänn tõhusalt ringleb soe õhk kogu ruumi.Lihtsalt asetage see järgmise korsten, jättes umbes 15cm ruumi taga.

5.Nr-Elekter Küte: kõige paremini oma puidu pliit soojus meie fänn.Lai ühilduvus erinevate ahjude, näiteks pellet, või söe, see tagab energiasäästlik küte kogemus iga majapidamise kohta.

Kirjeldus:

Tutvustame soojuse jõul fänn valmistatud rooste-vastupidavad alumiiniumist.Naudi soojem ja mugavam, ambience koos oma vähem müra ja tugevam tuul.See ventilaator aitab levitada sooja õhku tuppa ilma mis tahes patareid või elektrienergia joosta.

Kirjeldus:

1. Materjal: Anodeeritud Alumiinium

2. Terad: 4

3. Mõõtmed: Laius ca 180mm/7.08 selles, Sügavus umbes 90mm/3.5, Kõrgus umbes 190mm/7.48 aastal

4. Töötemperatuur: 50°C (122°F) - 350°C (662°F)

5. Optimaalne temperatuur: 250°C (482°F)

6. Maksimaalne õhuvool: Kuni 430 ft/min

7. Sõidukiirus (200°C (392°F): > 1000RPM

Pakkeleht:

1*Kamin Fänn

1*Inglise Kasutusjuhend

Tehnilised Andmed

Tüüp Kamin Mantels
Mudeli Number Kamin Fännid
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus