Menüü


1tk Vasikas Compression Varrukatega Meeste Naised - Jalg & Shin Compression Varrukad Jooksjad,Jalgrattur - Shin Splint,Vereringet

€4.05 €7.36

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j134130
Sildid

Toote kohta:

1.Professionaalne Hinne Materjal: Need jala compression varrukad on valmistatud premium nailon kvaliteedi, vett hülgav & anti-lõhnaga.See on hea compression omadused säilitada kindlat survet vasikad.Samuti võimaldab õhu ringlus nahka, samal ajal võimaldab niiskuse taht läbi.

2.Valu ja Suurendada Taaskasutamise: Kui te olete kunagi kannatanud Shin Lahased, sa tead, ebamugavustunne, valu nad võivad tuua.Meie vasikas compression varrukad on lõpetanud compression, mis vähendab lihaste vibratsiooni, mis omakorda vähendab lihaste väsimust ja valu, ka seda saab kasutada recovery varrukas, Parandab vereringet, aitab hapniku nälga lihased taastuda palju kiiremini kui tavaline.

3.Suurendada Tulemuslikkust: soojendada oma jala pre-harjutus, see on teada, et soe lihas on vähem tõenäoline, et vigastada, kiirem vere circulatioin ja täiendavat toetust, et meie jalg kompressiooni sokid pakub suurendab teie sportlik tegevus.

4.Non-Slip Disain :Topelt non-slip silikoonist rihmadega disain hoiab traksidega hoia oma vasikas; Ärge muretsege, higistamine treeningu ajal võib põhjustada traksidega kukkuda.

5.Sobib Kõikidele spordialadele: Need shin splint compression varrukad abi leevendamisel shin lahased, mis takistab vasikas krambid, kaitseb jalad väikesed kriimud & koputab.Peab olema sporditegevus, et kaasata suur hulk stressi vasikas, näiteks: Maraton, Kõndimine, Sörkimine, Jooksmine, Matkamine, Jõusaal Fitness, Korvpall, Jalgrattasõit, Tõstmises ja rohkem.

Kirjeldus:

Ühik: 1tk

Märkus: mõõtühik see kirje on ainult 1tk, nr on vasak ja parem jalg erinevused, kui te meeles, palun olla ettevaatlik, et osta.

Materjal: nailon

Värv: sinine/hall/must, punane/roosa

Pakend: 1tk * Compression Vasikas Varrukad

TOOTE NÄITAB

Peamised eelised:

-Väheneb Surve Kaitse Higistamise Hingav

-Suurendada Lihaste Vastupidavust

-Vältida Vasika Tiheneb

-Ajastiga Lihaste Jõud

-Suurendab vereringet ja aitab sul taastuda kiiremini

-Kaitseb alaealise või rock kriimustused, löögid

Pole tähtis, kui sa oled jooksja, õde, on rase või lihtsalt kogeda aeg-ajalt jala valu, meie jalg kompressiooni sokid on just see, mida vajate!

Meie vasikas compression varrukad pakkuda tugevam survetugevuse, mis parandab vereringet, vähendab lihaste vibratsiooni, mis sageli põhjustada valus lihastes või Veenilaiendid.

Samuti annab teile rohkem energiat suuremat vastupidavust ja töökindlamad kõndimine, jooksmine, matkamine, rattasõit või palli mängud.

Tehnilised Andmed

Materjal nailon
Kohaldatava Inimesi Täiskasvanud
compression sleves naiste ringlusse compression varruka ülemine jalg
footless kompressiooni sokid naistele compression vasikas mehed
vasikas compression sleeve naised vasikas compression sleeve
compression varrukad biitseps mehed töötab sokk
Mudeli Number A01473
meditsiini-compression sokk mugav kompressiooni sokid naistele
Brändi Nimi WECANTOP
compression vasikas naiste ringlusse uv-kaitse vasikas varrukad
Vanus Ülaltoodud 13
Päritolu Mandri-Hiina
shin splint compression sleeve õendus compression sokk

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus