Menüü


Solar Auto Lõhnaaine Dolphin Disain Auto Õhuvärskendaja Päikese Automaatne Pööramine Ujuva Auto Aroomiteraapia Hajus Interjöör Decor

€80.85 €161.70

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j144616
Sildid

Kirjeldus:

Auto õhuvärskendaja: 11,5 x 7.5 x 8 cm, 0,2 kg.

Päikeseenergia koguja koosneb 4 PETG päikesepaneelid ning on äärmiselt tõhus.See õhuvärskendaja pöörleb automaatselt kuskil väljas vähese päikesevalguse käes, ei ole patareide ja kaableid vaja, nii et teil on see nii suur kodu kaunistamiseks või unikaalse auto kaunistamiseks

Omadused:

Pakendi suurus: 16*11*9CM

Üksikute kaal: 202.2 g

Värv: sinine (dream eeterlik õli), punase (värviline eeterlik õli), must (kölni eeterlik õli), hõbe - (selge, eeterlik õli)

Nimekiri:

1*solar car aroomiteraapia

1*aroomiteraapia eeterlik õli

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge Kvaliteediga Sulamist】See pöörlev päikeseenergia auto aroomiteraapia on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast sulamist materjali, see näeb välja õrn ja armas ja ka see on püsiv.

2.【Eco-Sõbralik】See dolphin auto õhuvärskendaja on otseselt powered by päikeseenergia.Täielik stiilis tehnoloogia, no aku vaja, keskkonnasõbralik.

3.【Mugav Paigaldus】Nr tüütu installeerimise sammud on vajalikud, lihtsalt avage auto päikese freshener kott ja otse baasi, et see auto armatuurlaud.

4.【Pilkupüüdev Kingitus】pöörlev auto päikese õhuvärskendajad on suurepärane kingitus teie sõpradele, perekonnale, lähedastele ja endale.Mis iganes sündmus, meie meistriteos on hea peale seda.

5.【Värske Auto Õhu 】heitgaasi kohta õhuvärskendaja auto on entrained koos aroom ja võib paisata aroom, mida saab lisada värske ja meeldiv lõhn ja romantiline atmosfäär oma sõidu.

Tehnilised Andmed

Mudeli Nimetus Dolphin Auto Õhuvärskendaja
Tüüp auto õhuvärskendaja
Toote Laius 11cm
Lõhnaaine ookean
Toote Tüüp Õhuvärskendaja
Toote Kaal 202g
Päritolu Mandri-Hiina
Kirje Pikkus 16cm
Toote Kõrgus 9cm
Kuju Tahke

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus