Menüü


Deeptown Y2k Star T-Särk Naistele Ameerika Retro Vintage Jaapani Harajuku Streetwear Hotsweet Tees Roosa Top 2023 Moe Uus

€14.38 €23.97

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j227227
Sildid

1 Mõõtmine CM, suurus Õlast(cm) Rind(cm) kehapikkus(cm), Varrukas(cm) S 51 112 69 19 M 53 116 70 20 L 55 120 71 21 XL 57 124 72 22 XXL 59 128 73 23 PANGE TÄHELE:

1.Palun vastavalt oma mõõdud vali sobiv suurus.

2.See on Aasia suurus,Palun vaata suurustabelit Guide, et leida õige suurus.

3. Umbes Suurus:Suurus võib 2.54 cm, 1 tolline ebatäpsuse tõttu küljest mõõta.Need mõõtmised on mõeldud juhend, mis aitab teil valida õige suurus.Palun võta oma mõõtmised ja vali oma suurus vastavalt.

4.Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

TAGASISIDE 1.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivse tagasiside 5 tähte .Ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Me muidugi anda oma positiivne tagasiside. 2. Kui te ei ole rahul meie porducts, palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% lahendada mingi probleem teie jaoks.LAEVANDUS 1.Koostamise Aeg: meil on vaja 3-7 tööpäeva valmistada oma tellimuse, Unustades, kui palju päeva jooksul pärast töötlemist jääb. 2. Ei ole limitied Et/Väärtus meie poest.Pakume tasuta shipping üle maailma mis tahes koguse ja võimalikud väärtuse 3. APO/FPO/ANDMEKAITSEAMETNIKU Shipping Me vabandame, et P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (APO, VMK), ei saa kätte.REFOUND & EXCHANGE Meil on QA meeskonna proovile teie tellitud tooted on korralikult enne, kui nad on pakitud ja saadetakse teile.Kuid sa pead veenduge, et teie teave hoolikalt enne ostu (suurus, mõõdetakse allpool on toodud iga esemed).Tähelepanu: me ei saa aktsepteerida, muuta või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.Järgmine teave on vajalik, kui te kajastama probleemi: ---Tellimuse number ---Image/video defektsed tooted.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust!MEIE GARANTII, Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu, saate tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Taotlus: 1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast. 2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis.

3. Tagasi laevandus tasu tasuti ostja poolt.

Juurdeveo8.ee Kohaliku Tagasi Teenindus

Umbes free tagastamise teenust.

1.Palun avage vaidluse esimene .

2.Valida 15 da ys tasuta edasi-tagasi an d refu nd eiramine jää.

3.Vali Põhjus: põhjust.

Võite minna postkontorisse, et saata tagasi tooted välja maksta mingit teenustasu.(Transpo rt ation kulud makseviis: valida saaja maksma)

Teenus toetatud countr riigid: USA, Can ada, Austraalia, U, K, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Venemaa, Brasiilia, Iisrael, Lõuna-Korea, Sa udi Araabia, AÜE, Poola, Holland s, Itaalia.

A tte n vus:

Kohaletoimetamine on kahjustatud, või kaup ei vasta tellimusele, ei saa tagasi.Palun võtke ühendust klienditeenindusega kahjustatud kaupu.

Tehnilised Andmed

Materjal Polüester
Mudeli Number AX263
Varruka Stiil Regulaarne
Elastsus Kerge Strech
Hooaeg suvi
Stiil y2k
Sobib Tüüp Regulaarne
Teenetemärgi PUUDUB
Krae O-Kaelus
Toote Tüüp Tops
Muster Tüüp Geomeetriline
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Muster Neid Muud
Riietus Pikkus Regulaarne
Vanus JUUNIOR
Sugu NAISED
CN Guangdong
Kanga Tüüp Segatud
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Päritolu Mandri-Hiina
Tops Tüüp Tees

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus