Menüü


Multifunktsionaalne wc kaaslane sobiks kraan vask üks kahest välja kaks eesmärki leibkonna ühe külma kraan

€70.84 €236.11

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j2613
Sildid

Täiendava maksu-punkti jaoks on vaja arveid meie tooteid.Võtke ühendust klienditeenindusega andmed.Aitäh

Meie toodete Taobao, Jingdong, weidian, jne., palun austab meie pood ja ühendust klienditeenindusega andmete saatmiseks pakett.

Tooted on kõik tehtud mitterahalised.Erinevad monitorid, võib esineda värvi erinevusi, mis ei ole kvaliteedi probleemid.Kaal ja suurus on üksikasjalikult kirjeldatud (tavaline vead on lubatud).

Et valimi meetod: kui teil on vaja, et proovi, palun võtke ühendust müüjaga.

Makseviis: Müüjad advokaat ostjaid, Alipay garantii tehingud.

Logistika režiim: kauba kannab ostja.Suur veetakse kaupa logistika ja konkreetse kauba suhtes konsulteerimist klienditeenindus; väike proovide arv on saadetud väljendada.

Märkused tellimine: Kui sul tekib asjakohaseid parameetreid (kuju, suurus, kasutamise, materjal, värv, kaal, jne.) et me ei määra toote kirjeldus või et te ei saa selgelt aru, alates toote pilt, kui tellimine, palun võta meiega kindlasti ühendust enne tellimist ja selget vastust enne ostu.

See toode võib olla ebapiisav.Kui teil on vaja, et suurtes kogustes, palun klienditeeninduse või võtke ühendust store manager telefoni teel.

Umbes tarne:

Üldiselt on nii, et kaup toimetatakse 72 tunni jooksul, välja arvatud eriliste asjaolude või suuremahulisi tegevusi.Selle segistid, dušid ja muid tooteid, mis on toodetud Dongmeng on läbinud kõrge ja madala rõhu all veega katse enne tehasest lahkumist, nii et see on normaalne, et leida vee pärast kaup.

Umbes garantii:

Erilist (sealhulgas erihind) tsingi sulam peamine organ, kraan on tagatud pool aastat, ja vask (sh vask südamik põhiosa) (kõik vasest põhiosa) on garanteeritud viis aastat.Muud lisaseadmed ja tarvikud toode, nagu voolik, dušš, langev vesi, käepide, dekoratiivne kaas on garanteeritud üks aasta.Umbes tagastamise ja vahetamise: kallis, me ei tagastamise ja vahetamise kauba eest 7 päeva jooksul ilma põhjuseta (välja arvatud tegevus, tooted)!Mitte kvaliteedi probleeme, kui sa ei meeldi toodet, kui teil selle vastu, ilma et see mõjutaks teisese müük (sealhulgas, kuid mitte ainult kriimustuste, vähene tarvikud toode kahju, jne.), teil on vaja ainult kanda kauba tagasi (tasuda saab seda nüüd) pakendi tasu on 35 jüaani (sa pead maksma kauba uuesti asendamine), ja me kandma kõik kulud, mis on tagastamise ja asendamise kvaliteedi probleemid!

Ettevaatusabinõud tagastamisega seotud tooted:

1. Palun veenduge, et tooted on vaba kriimustuste ja kasuta kaubamärkide, nagu nad olid saanud.

2. Palun pack, nagu ta on, või murrab ta paks vaht, et tagada, et see on ohutu.Erilist tähelepanu: segistid ja tarvikud (sealhulgas vee torud) ei tohi olla otseselt pakkida.Iga osa peab olema pakitud eraldi kotid, et vältida kriimustusi põhjustatud muhke transportimise ajal.

3. Palun märkige oma ID-nimi, tagastamise põhjus ja toote mudel asendatakse tagastatud tooteid.Kui kauba tagastamise, palun saata need koos pakkimist kotti ja saatelehel tarvikud nimetatud aadressi klienditeeninduse.

4 Pärast toote tagastamine, palun küsi kuller express arve number ja jäta teade, et klienditeenindus.Palun lugege hoolikalt tagasi juhiseid ja rangelt neid rakendama.Meil on eriline pärast-müük, personal, et jälgida.Loodame, et kliendid mõistavad, et kui tagastatav kaup on installitud, ja kasutada klientide, ilma kvaliteedi probleemid, mis mõjutavad ka teisese müügi või hõõrdumise.Kui toode on kahjustatud tõttu sobimatu pakendite, kui see on tagasi, et ettevõte ei ole see tagastada.Kui teil on küsimusi, pöörduge palun meie online klienditeenindus.

5. See saab tagastada ainult juhul nõusolekul klienditeenindus (kui see on tagasi ilma ühendust klienditeenindusega, ettevõtte personali keeldub allkirja)

Tehnilised Andmed

pind protsess galvaanilise
funktsionaalne Kategooria 3390894
Rull tüüp Keraamiline plaat armatuurile core
Mudeli Number DM 86335
Ventiili Südamiku Materjal PUUDUB
Istme läbimõõt 15
Neto kaal 450
Struktuurne Vorm Duplex
Korpuse Materjal Vask
Kohaldatava tüüp Veekraan
Töötemperatuur 10-90
Nominaal Rõhk 1.0
Käepideme Materjal PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
Üldine maksumaksja is
Avamine režiim Mutrivõti tüüp

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus