Menüü


Mini Kamin Ventilaatori 5 Labad Soojuse Jõul Väike Pliit Fänn Pole Aku Nõutav Logi Puit Kirjutaja, Eco Fänn Kodu Soojuse Jaotamine

€172.58 €246.55

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j2748
Sildid

Turvaline ja Vaikne: Ahju toetus on töödeldud anodeeritud alumiiniumist, mis talub kõrgeid temperatuure kuni 662°F (350°C), ei ole deformeerunud või värvunud isegi siis, kui see töötab pikka aega kõrgel temperatuuril.Unikaalne disain tera assamblee võib hoida fänn vaikne käigus kiireim operatsiooni.

Energia säästmine: pliit fänn ei ole vaja elektri või patarei, powered by soojust.Puidu Pliit Fänn Logi Põletamine Kaminad, saab võimu toodetud soojus teie kamin, puuküttega pliit või pelleti pliit.Tõhusalt hajutada soe õhk ümber oma toas.

Lihtne kasutada: paigaldamiseks Ei vaja, lihtsalt pane puidu pliit ventilaatori sujuv ja ühtlane pind pliit, lähedal küljele või tagasi ahju toru.Soovitatav töö pinna temperatuur on 50 ° C / 122 ° F-350 ° C / 662 ° F [koos termomeeter].

Kunsti Decor Kingitus Idee: täiuslik kunsti andmed ja modelleerimine muuta see hämmastav Jõulud kingitus, Thanksgiving kingitus.See on täiuslik kingitus oma parimad sõbrad.Täiuslik kaunistamiseks oma Kamin.

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Dobeechi

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus