Menüü


Easter Egg Silikoon Vormid on sisse Pressitud Lilled 3D Muna Hallituse lihavõttemunad Jello Hallituse Küpsetamine Hallituse koogivormi Biskviit, Šokolaad, Hallitus

€18.29 €36.59

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j277899
Sildid

Omadused:

3D muna silikoon vormid on kasutatud, mis on pestav, pehme, paks, rebenemiskindlast tekstuur, mis on ka pestav.See ei ole lihtne deformeeruda, isegi kui me seda kasutada pikka aega.

Kui soovite DIY tõeline muna silikoon õliga, saab kasutada erinevaid , rosinad, kuivatatud mustikad, puuvilja viilud, jne., või midagi muud, mida ette võib kujutada.

Koos muna, hallituse, võite luua hubane atmosfäär sõbrad ja pereliikmed, sünnipäevade, Lihavõtted, Halloween, Jõulud, emadepäev, ystävänpäivä, ja Uus Aasta.

Kirjeldus:

Materjal: toidu-silikooniga

Temperatuur: -40°F kuni +446°F (-40°C kuni +230°C)

Hallituse värv: valge

suurus ja kaal:

Üksikasjalikud suuruse hallitus on umbes: vt pilti

pakkeleht:

1 × Silikoonist Muna Hallitusseened

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge kvaliteediga Silikoonist 】3D muna silikoon vormid on valmistatud silikoonist.Seega, selle tekstuur on pehme, paks, rebenemiskindlast, mitte lihtsalt deformeerunud, ja saab pesta.

2.【Lihavõtted Elegantne Kaunistused】ainulaadne sünnipäevad, Lihavõtted, Halloween, Jõulud, emadepäev, ystävänpäivä, ja uusaasta, Oma söögilaud, ala ja üldine atmosfäär on kõik võimalik kaunistatud Meie muna, hallituse.

3.【Nautida DIY Lõbus】See muna silikoonist vormi saaks täita oma nõuded ja anda teile täiendavaid võimalusi, et inspireerida oma loovust.te saate kasutada erinevaid , rosinad, kuivatatud mustikad, puuvilja viilud, jne.,

4.【Super Lihtne Demould 】saab kasutada ka vaik hallituse spray, mis aitab eraldada ja pikendada eluiga hallituse.Me lihtsalt keera muna küünal hallituse ja eemaldada oma käsitöö alates hallituse kui see on täiesti kuiv.

5.【Teha Uimastamise Kingitus 】Silikoonist muna hallitus on suurepärane kingitus sõpradele, pere, DIY küünal harrastajatele ja algajatele tahes puhkus, aastapäev, sünnipäev, eriline päev, ja muudel puhkudel.

Tehnilised Andmed

Materjal silikoon õliga
Mudeli Number Easter Egg Silikoon Küünal Hallituse
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus