Menüü


Kate Samsung Galaxy Tab 10.1 2016 T580 T585 SM-T580 kate Lichee Stiilis Nahast Kokkuklapitavad Seista luuk Tab Funda

€12.68 €18.12

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j30559
Sildid

modname=ckeditor venemaa Sõber Pöörama Tähelepanu Palun!!!Palun täitke saatja täielik tegelik nimi, kuna uus poliitika venemaa tolli,aitäh!

Omadused: 1.Multi värvi või Stylefor valik. 2.kõrge kvaliteediga Materjali. 3.Luksus ja Mood . 4.Täiuslik Paigaldamise ja Kaitsta tablett Ka. 5.Kaitseb sinu tahvelarvutit kriimustuste,määrdunud,kulumisest. 6.Kui kasutad seda ,Ole vaja võtta tablett välja juhul. 7.100% Brand New & Ühilduvad teie Tahvelarvuti.Sisu: 1x Juhul Kate Samsung Galaxy Tab T580 T585 10.1

( ei kuulu masin ) Oma satisfication on meie eesmärk, ja oma hea tagasiside on meile väga oluline.Jäta meile viis tärni tagasisidet, saad rohkem allahindlus järgmine kord Oleme professionaalne tootja mobiili puhul Hiinas.Meie tehases on võimalik toota palju erinevaid telefoni tarvikud. -- Müüme telefoni tarvikud üle kogu maailma, kliendid väga meeldib disain meie toode .Nad ütlesid, et tooted on parim, mida nad on vastanud.Enamik neist hoida väga pikaajaline koostöö meiega. -- Meie professionaalne ja kogenud insenerid on spetsialiseerunud telefoni puhul rohkem kui 7 aastat, nad teavad täpselt, millist disain sobib inimestele ja millist disaini oleks kvaliteet parem .me arvan, et see on suurim toetus meie klientidele, oleme kindlad, et saate laiendada oma äri kiire tulevikus väga pikaajaline ning suurema ala. -- Pakume oma klientidele parima kvaliteediga telefoni toote Meil on ranged kvaliteedi tagamise ja QC süsteemi.

** TASUTA KOHALETOIMETAMINE **

Esemed on saada Hiina Post Office Lennupostiga . (Saadetise toetada Hiina post air mail , Epacket , EMS , DHL .)

Et töötlemine võtab tavaliselt aega 1-3 päeva.Me laev kohe pärast makse on arveldatud.Palun lubage eeldatav saabumise 7-20 päeva

(Ei kuulu laupäev,pühapäev ja Avalik Puhkus)

teie tellimus, mis sõltub liikluse postkontorid & Toll eri riikides.

Meil on kindel, et esemed on väga heas korras ja 100% väga hästi kaitstud.Palun teavitage meid sellest viivitamatult ning tagastab kõik puudusega objektid hiljemalt 7 päeva jooksul pärast teate saamist objekte vahetada.S&H tasud ja kindlustus ei tagastata ühelgi korral.Kui teie kinnitust aeg on tulemas, siis ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, me laiendada tarnekuupäeva esimese korraga.Palun ärge avage vaidluse jooksul 65 päeva.Kui pärast 65 päeva sa ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada. ( Kui teil on vaja muud stiil või värv,või mis tahes küsimusi,palun võtke meiega ühendust, anname sulle veel hea high-end teenust!Täname, et ostsid poest tooteid, tänan teid toetuse eest meie poodi, ja tere tulemast oma järgmisel visiidil ) Palun vaadake minu teised Oksjonid !Aitäh !Õnnelik Pakkumine !

Tehnilised Andmed

Mudeli Number Samsung Galaxy Tab 10.1 T580
Funktsioon veekindel, Põrutuskindel, Tilk vastupanu, Anti-Tolmu, PEHME
style3 Samsung Galaxy Tab SM-T580 SM-T585 LTE/Wifi T585 kate
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Brändi Samsung
Materjal PU
Pakett Jah
Laius 10.1inch
style1 Kvaliteetsest PU nahk juhul
Pikkus 10.1inch
Muster Tüüp Tahke
Stiil Mood, mood klapp pu nahk juhul 10.1 tolline tableti kate
style2 Screen Protector ( Ei Ole Karastatud Klaas )
Värv punane sinine pruun must roos valge roos lilla-roheline
Taotluse Sülearvuti Suurus 10.1"
Tüüp Kaitsev Kest/Nahk
Sobib Samsung Galaxy Tab 10.1 2016 T585 T580 SM-T580 T580N Funda Juhul

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus