Menüü


Keelekümbluse Segisti 350W Toide käeshoitav vastavalt 15,7 tolline 304 Roostevabast Terasest Eemaldatav Võlli Elektrilised Stick kannmikser Pidev Spe

€1 326.59

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j384864
Sildid

Sissejuhatus on juhtiv, mis on spetsialiseerunud seadmed ja tööriistad.Koos tuhandete motiveeritud töötajad on pühendunud pakkuma oma klientidele karm seadmed ja vahendid, uskumatult madalad hinnad.Täna on hõivatud turul rohkem kui 200 riiki, kus 10 miljonit eurot pluss ülemaailmse liikmed.

Miks Valida ?

1.Karm Kvaliteedi Tagamine

2.Uskumatult Madalad Hinnad

3.Kiire Ja Turvaline Kohaletoimetamine

4.30-Vaba Päev Tagastab

5.24/7 Professionaalne Klienditeenindus

Toote Kirjeldus Kaubanduslik Keelekümbluse Segisti

See kõrge jõudlusega keelekümblus blender teeb kiire tööd toidu-prep ülesandeid, mis võib segu smuutisid, püree supid, kook taigna, haki pähklid ja liha, ja rohkem.Kõik osad, mis on lisatud toidule on valmistatud 304 roostevabast terasest, ohutu ja hügieenitarbed.extra-pikk võll on mõeldud sügavamale jõuda potti või kaussi.suur pöörlemiskiirus on ideaalne äriline kasutamine.

Kompaktne Struktuur

See käsi keelekümbluse segisti võtab toidu-grade roostevabast terasest segades varras, mis on eemaldatav.survevalu teeb ladusa veel täiuslik.

Ohutuse & Lukustamise Nupp

Vajutage ohutuse nupp koos on/OFF lüliti ja segisti töötab, vältida juhuslikku kahju; kui on/OFF lüliti on alla vajutatud, vajutage lukustus nuppu.

Paksenenud SUS 304 Tera

paksenenud tera on valmistatud 304 roostevabast terasest, võib kergesti purustada suured objektid.Varuosad tera sama mudel on lisada tasuta.

Pritsmekindel

käik servast mitte ainult takistab toidu pritsiva kuid ka vormid ringlusse tee sees ja väljaspool, lõiketera kate.

Seina Paigaldus

Pakett sisaldab extra wall mount bracket, mida saab riputada stick kannmikser otse seinale, nii et see ei võta üldse ruumi.

Multi-eesmärk

käsi segajad saab kasutada erinevaid toiduainete, sh paks köögiviljad, supid, kartulipuder, kreemid, mandlid tselluloosi, juust, jne.

Spetsifikatsioonid Võimsus: 350W

Pinge:110V-120V/60HZ

Pöörlemiskiirus: 16000 p / MIN

Käepideme Suurus (LxW): 15.4"x6.4" (390x163mm)

Segades Varda Suurus (Dia.xL): 1.4"x15.7" (φ35x400mm)

Segades Rod Pea Läbimõõt: 3.3" (84mm) Pakendi Sisu 1 x Keelekümbluse Segisti

1 x Tagavara Tera

1 x Seina alusraamiga

Kõrge Kasuteguriga Mootor: 16000 RPM pöörlemiskiirus motiveeritud kvaliteetse 350-vatine mootor tõhus segamine, mis säästab palju aega ja energiat.Meie premium mootor talub pidevat kasutamist ja kestab kauem kui konkurendid".Kiiresti segude koostisosad, värinad, supid, smuutisid ja nii edasi. SUS 304 Tera: Selle poolt, kaasas extra-pikk 3.3"x14.5" eemaldatav 304 roostevabast terasest blender võlli, mis võimaldab sügavam jõuda potid.Samuti võib pesta nõudepesumasinas jaoks kiire ja lihtne puhastada.paksenenud tera lihtsustab lihtne purustamine toidu materjali (varuosad tera on lisatud).Pihuarvuti Ergonoomilised : Ergonoomiline pehme siidi-touch kummeeritud käepide lihtne nupp astmeteta reguleerimine on ideaalne käsi erinevaid köök segamise ülesanded.tihe seos võlli ja hakkama saab tõhusalt vähendada müra põhjustatud loksutades.Turvaline Kasutamine: Vajutage turvalisus nuppu koos on/OFF lüliti ja segisti töötab, vähendades vigastuse, Kuid on/OFF lüliti on alla vajutatud, vajutage lukustus nuppu, et lukustada masinasse.anti-splash tera kate saab hoida teid ja teie köök puhas.Toetada Erinevaid Toit: täiendav wall mount bracket on lisatud, mugav rippus oma stick hand blender, mis on ruumisäästlik.käsi segajad kastmist kiiresti püreesta supp, segu batters, joogid, ja rohkem.Seda võib kasutada erinevaid toiduainete, sh köögivili, puuvili, liha, koor jne.

Tehnilised Andmed

Värv mitmevärviline
Brändi Nimi PUUDUB
Võimsus 500ml
Kokkupandud Toote Mõõdud L x W x H 35.10 x 6.40 x 1.40 Tolli
Võimsus (W) 200W
Vatti 350 W
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus