Menüü


Treeningvarustus Põranda Matt Antislip Fitness Seadmed Matt Vähendada Müra 4mm Paksus Lihtne Puhastada Põrutuskindel Jõusaal

€81.93 €154.59

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j42016
Sildid

Jooksulint Matt Põrutuskindel PVC Fitness Põranda Matt 4mm Paksusega Mitte Tõsta Treeningu Matt Stabiilsuse Põranda Kaitse 90x200CM

1. Kestvus: See raskeveokite, vastupidav harjutus mati pikendab elu oma seadmeid, aidates vältida põranda ja vaiba tolmu sattumist turvavööde ja mehaanilised osad.

2. Raskeveokite Materjal: Valmistatud suure tihedusega PVC materjal, suurem vastupidavus ning mugavus.Neelab vibratsiooni teie fitness seadmed ja põrandapinnad kriimustuste.

3. Anti Slip: Suure tihedusega, mitte tõsta tekstuur pakub tasakaalustamata vastupidavus ja padi.Unikaalne disain ja tekstuuriga materjal loob suurepärase tasakaalu vastupidavust ja stabiilsust.

4. Lihtne Puhastada: Lihtne pühkida üles higi või lekkinud.Seda saab kergesti puhastada seebi ja veega.Kui ei kasuta, lihtsalt rulli see üles on lihtne ladustada.

5. Laialdaselt Kasutatakse: Väga sobiv igasuguseid fitness seadmed, jooksulint, mägironimine masin, jne., meie spordi mati paksus 4 mm, kas see on vaip, veoseruumi puitpõrand, võib pakkuda paremat kaitset.

Spetsifikatsioon: Toote Tüüp: Jooksulint Matt

Materjal: PVC

Kaal: Umbes. 2100g / 74.1 oz

Toote Suurus: Umbes. 200x90x0.4cm / 78.7x35.4x0.2in

Pakett Loetelu: 1 x Jooksulint Matt

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PVC

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus