Menüü


Uus Täiskasvanute Musta Karu Maskott Kostüüm Karvased Sobib Partei cosplay kostüüm Reklaami Rõivad

€2 713.18

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j45584
Sildid

Custom Made · Maskott Kostüümid Kaasasolevad Tarvikud:

Maskott Pea, Maskott Keha, Jalatsite ja Jalatsite Katted, Kindad, (Saba), jne.Materjal:

Juhataja: EPE.Täiuslik Nägemine, Kerge, Vett Hülgav & Pestav Sees

Välimine Kangas: Puuvill/Polüester/PolyFoam/Velvet

Voodri Materjal: Polüester Taft

Täites Materjal: Polüpropüleen Puuvill Hingetõmbeaeg ja Visioon:

Kasutaja saab hingata väga hästi, kui ta kannab seda.Seal on augud juures silma/suhu/kaela piirkonnas.

Nad on piisavalt ventilatsiooni kasutajad.Kasutajad on hea nägemine peast silmad ja suu.Juhised Puhastamiseks:

Veega pesemisel või keemiline puhastus.Hang kuivatamisel alles, küte on keelatud.Kohandatud Teenus:

Maskott on Eriline, Et Punkt, Tavaliselt on meil vaja 3-7 päeva, et kohandada neid Teie üleandmise kuupäev peaks olema Töötlemine Päeva + Shipping Päeva Hiljem.Me saame kohandada isiklik kostüüm teile vastavalt piltide pakkuda või materjali või mis suurus teil on vaja.Nagu värv, disain, logo print.Palun võtke meiega ühendust või jäta ta, et kommentaarid.Kasutada maskott kostüümid:

Reklaam & Propaganda Promotions, Kauba Müügi Näitus Meelelahutus & Lõbustus -, Teema-Pargid, Paradiis, Eri Osapooltega,Pidustused, Pühad, Tseremooniad.Transport:

Kõik tellitud tooted saadetakse aja jooksul on näidatud toote tutvustus kui makse on kustutatud.Tracking numbri saab anda pärast seda saadetakse.Me võtame teiega ühendust, kui on olemas mingi erand.

Märkus: Me loodame, et see saabub õigel ajal, kuid kuna see on rahvusvaheline tarne, tarneaeg on väga sõltus kullerfirma ja kohalikke kombeid/ülesandeid.Täname oma arusaamist.Garantii Ja Kindlustuse:

Ostjad on vastutav täiendava maksu -, tolli-lõivu-ja Tollimaksu importides (kui üldse).Kindlustus on vabatahtlik.Me ei vastuta pakett kadunud või katki, kui nad ei ole kindlustatud.Tagastamise Poliitika

1. Kui seal on midagi valesti tootega, siis palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul.Toode vahetada teatavaks pärast 3 päeva ei tohi austatud asendamine.

2. Palun tagastatud toode originaalpakendis.Ja toodet saab tagastada ainult siis, kui see on loomulik katki ja see ei ole kunagi kasutatud, Palun lisada tagastatud pakendi teie nimi, e-posti aadress, telefoni number.

3. Ostjad vaja mööduda, laevandus tasu tagasi tulla, välja arvatud kvaliteedi probleem.(tavaliselt vaja võtta 30-100 USD iga kostüüm Riigi Postitus.)

4.Isiklik Kohandades Tooteid Tagasi: Meil ei ole mingit täiendavat tasu isiklikuks kohandamine, nagu värv, head disaini, silmad, nina, suu, logo print konkreetsed nõuded, Kuid kõik isikuandmete tooted on unreturnable, Tänan teid teie mõistmist.Klienditeenindus:

Võtke meiega igal ajal, kui teil on küsimusi või probleeme, kui meie toodete.Teie päring on vastas 24 tunni jooksul.Ootame, et aidata oma unikaalse maskott iseloomu tulevad elu!

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Erilist Kasutada Kostüümid
Teema Õlu
Osakonna Nimetus Täiskasvanud

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus