Menüü


Reguleeritav Dumbbells Klamber, 1 Tolline Spring Clip Ääred, Reguleeritav Dumbbells Klambrid jaoks Lukustamine 1 Läbimõõt Standard Baar Kevad

€31.19 €69.32

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j54061
Sildid

Kirjeldus

Materjal: Valmistatud Abs Ja High - End Terasest, Barbell Kinnitusklambrid Ei Ole Roostes, Vastupidav Ja .Kummist Grip Käepidemed Võimaldab Mugav Ja Lihtne Meetod Eemaldada.- , Kokkupanek Ja Lahtivõtmine Mugav Ning Säästab Aega.

Mugavad Käepidemed: Lihtne Sisse-Ja Väljalülitamine Kaal Baar Lihtne Efekti, Tugeva Haarde, Kellel Oma Kaitserauad Ja Plaadid Olemas.Lase Plaat Kaalud Libisemine Baar, Veendudes, Et Saate Ohutult Ja Kindlalt Teostada Ennast.

Tugev Ja Vastupidav: Need Barbell Ääred Ei Klapi Ajal Trenni, Ja Viimati Kui Paljud Ääred Turul.Unikaalne Matt Must Kroomitud Viimistlus, Paistab Seas Kõik Need Turule.

Ohutu Kasutada - Mugavad Grip Käepidemed, Quick Release Kevadel Klippe Saab Kasutada Ühe Käega Isegi Daamid.See Võib Plaat Kaalud Libisemine Baar.Parandada Oma, Koordineerimine, Paindlikkus Ja Vastupidavus.

Kasutamise Kord: Kevadel Ääred On Väga Sobiv Ja Meestele, Kes Sage Fitness Jõudu , See On Parim, Sobib 1 Läbimõõt Standard Baar, Tõstekang Jne.

Lihtne Kasutada - Kaal Baar Klambrid Võitis' T Olla Roostes, Vastupidav Ja , Ja See On Kiire Ja Lihtne Kokkupanek Ja Lahtivõtmine, Muutes Fitness Lihtsamaks.

Omadused

:) A sinu sõber ja pere.|:) Luku keha on valmistatud kõrgema klassi terasest materjal, ei ole kerge rooste. |:) Sobib Jõusaal, Jõutõstmises, Risti Sobi, Tõstmine, jne. |:) ABS materjalist käepide, eco-sõbralik ja ohutu kasutada. |:) Vastupidav ja lihtne kasutada, takistada oma plaati kangi või barbell libisemist.

- Materjal: vedruteras teras ja ABS

Suurus: 8 x 3 x 3

Pakett Sh

4 x kevadel ääred

reguleeritav hantel

Tehnilised Andmed

Tüüp sport Tugevus Koolitus
Päritolu Mandri-Hiina
feature5 Barbell U-Terasest Krae Spring Clip Tõstmine Powerli
feature3 baar kevadel krae
feature4 barbell spring clip krae
Feature7 Tõstekang Kevadel Ääred
Osakonna Nimetus MEHED
Highlights2 reguleeritav dumbbells
feature1 kevadel klamber klamber tõstmine
Feature6 1 - Tolline Spring Clip Ääred
Koolitus Sait Suu
feature2 Kasutada Ääred kevadel krae Barbell
Highlights1 reguleeritav hantel

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus