Menüü


Kraan Aerator Kraan Laiendamine Adapter Köök, Vannituba Aerator Kraan Extender Vannituba Näo Pesemine Kuristama Silma Loputage

€0.73 €1.04

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j6380
Sildid

Säästa vett ja aega selle puuduta aerator.See võimaldab teil puhastada objekte kiiresti reguleeritav jet, mis sobib teie vajadustele.Ei ole vaja muretseda pritsiva vee või jama teha.See on lihtne paigaldada mis tahes kraan, nr puurimise või keevitamiseks vajalik.Sa saad isegi kasutada seda oma wc ekstra hügieen.

Kirjeldus:

Nimi: Vee Filter Valamu

Materjal: PP

Suurus: läbimõõt umbes 6,5 cm/2.56 tolline, kõrgus umbes 15cm/5.91 tolli

Pakkeleht:

1pc x kraan extende

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Puhastamiseks Nägu: See valamu pihusti arestimise kraan funktsioone trahvi augud, et pakkuda õrn ja sile spray, mis lihtsustab puhastada nägu, juukseid ja hambaid.

2.Tõhus Ja Lihtne Pihusti: See valamu pihusti manus võimaldab muuta veejoa tugevust kerge kuni jõulise, sõltuvalt teie nõuetele.See võimaldab teil ka puhastada nurgad, potid, ja rohkem oma võimsa vee surve ja painduv voolik.

3.Pritsmekindel Ja Vee Säästmise: See valamu pihusti arestimise kraan on ühtne filter augud disaini, mis loob pehme ja järjepideva vee voolu.See säästab vett ja takistab vee pritsmete kõikjal.

4.Probleemivaba Paigaldus: See valamu pihusti arestimine saab paigaldada ise snap, puudub täiendav tööriistad, puurimine või keevitamiseks vaja.Lihtsalt ühendage see oma kraan ja kogemusi mugavuse paindlik prits.

5.Ulatuslik Kasutamine: kasutada saad Sa seda valamu pihusti arestimise kraan pesta oma wc, valamu, koridor, restoran, terrass, rõdu, vannituba, hotelli või köök.See on lihtne ühendada ja mugav kasutada, ja see sobib kõige tavalisem segistid.

Tehnilised Andmed

Köögisegisti Tarvikud Tüüp Köök Pihustid
Mudeli Number kraan extender
Tüüp Köögisegisti Tarvikud
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus