Menüü


M. 2 NVME KEY-M 4 Ports PCI-E 1X USB 3.0 Ärkaja Kaart, M. 2 B-Sisestage PCI-E Adapter Kaardi BTC Kaevandaja Ethereum Kaevandamine

€14.53 €24.63

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j65000
Sildid

[M. 2 NVME, et PCIE]: Pikendada 4 PCIE X1 liideste kaudu M. 2 B+M-KLAHVI PCIE liides, tõhusalt lahendada dilemma ebapiisav PCI-E liides, kasutatakse peamiselt Ethereum kaevandamise seadmete või GPU mining seadmed.

[M. 2 kuni 4-port PCIE]: 4-port adapteri kaart väljundid kõik PCI-E X1 signaale, ja ei saa olema ühendatud USB-seadmed.Kasutamiseks kaevandusseadmed ainult.

[Lihtsa konstruktsiooniga]: Otse ühendatud emaplaadi ilma pikenduskaablita, see saab kinnitada raamile, mis on tõhusalt vähendada liides häireid ja kaabel kahju.Tagada andmete usaldusväärsus ja parandada töö efektiivsust.

[Soojushajutamise Disain]: kõik-alumiinium jahutusradiaator hõlmab ASM1184E kiip, et vältida kiip ülekuumenemise ja parandada stabiilsust.Alt minu kaart on tugevdatud, et kaitsta toodet deformatsioon.

[Operatsioonisüsteem]: DOS, Linux, Windows XP/7/8/10/11. Kui PCI-E kaart on sisestatud, toide tuleb esmalt välja lülitatud.

Värv:must

Materjal:plastik

Suurus:12.50 x 7.29 x 2.69 cm

Pakendi Sisu:

1 x PCIE Adapter Kaart

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Tehnilised Andmed

Mudeli Number Graafika laienduskaardi
Brändi Nimi NoEnName_Null
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus