Menüü


Keraamika Savist Skulptuuri Vahendid DIY Käsitsi valmistatud Savist, Skulptuur, Käsitöö Cup Tegija Kruus Nõude Vaas Käepide Savi Lõiketerad Savi Skulptuur

€8.27 €20.68

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j8710
Sildid

Keraamika Savist Skulptuuri Vahendid DIY Käsitsi valmistatud Savist, Skulptuur, Käsitöö Cup Tegija Kruus Nõude Vaas Käepide Savi Lõiketerad Savi Skulptuur

Bullet Punkte: 1.Kontrolli Labad Sügavus: saab kergesti kohandada sügavus labad poolt vabastades kruvi käepide, mis võimaldab luua erinevaid efekte ja tekstuurid oma keraamika-savist.

2.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud roostevabast terasest ja puidust, need keraamika savist skulptuuri tööriistad on vastupidavad, hästi lihvitud, tugev ja vastupidav.Nad suudavad taluda rõhu kujundamisel, savi

3.Puidust käepide disain: puidust käepideme disain, meie keraamika savist skulptuuri vahendid on mugav hoida ja lihtne kasutada, mis võimaldab teil luua parema tekstuuri andmed oma savi töötab.

4.Lihtne teha: Väike ja kaasaskantav 4.9*0.78*0.39 tolli, need keraamika savist skulptuuri vahendid on õrn ja kompaktne, mis võimaldab teil luua ilus savi teoseid kõikjal, kuhu lähed.

5.Erinevaid Savist Kujundid: 5 stiilid eri tekstuuriga labad, saate luua mitmesuguseid mustreid ja disaine oma keraamika, säästa aega ja suurendada oma loovust.

See tööriist on ideaalne skulptuuri ja nikerdamist keraamika kergust.See on hästi poleeritud terad, mida saab kohandada erinevate nurkade alt ja kujundeid.Puidust käepide disain on mugav ja ergonoomiline.Tööriist on väike ja kaasaskantav, nii et saate teha seda kõikjal.See säästab aega ja vaeva luua ilus savinõude tükid.

Spetsifikatsioon:

Nimi: savi nikerdamist tööriista Materjal: puit + roostevaba teras

Suurus: 12.5*2*1cm/4.9*0.78*0.39 tolline

Kaal: 20g

Nimekiri:

Keraamika Savist Skulptuuri-Vahendid *1

1.Miks valida meid?

(1)Kulu-efektiivne tooted: factory direct müük, nr vahendajad teevad vahet

(2).Tähelepanelik teenus: iga toodet enne sünnitust on hoolikalt kontrollitud ja testitud

(3)Täielik tarneahelas: kindlustamaks, et kaup jõuab kiiresti

(4)Palun võtke meiega ühendust kui teil on mingeid probleeme, meil keskenduda brändi ja teenindus.

2.Kui sa laeva?

(1)See on laos,kõik tellimused saab laeva jooksul 3 kuni 6 tööpäeva.

(2)kuid postiindeks, alustades 07,51,52,35,38 Hispaanias on kauge ala, postiindeks, palun ära osta välismaal ladu tarne, ainult Hiina tarne.

3.Kui ma võin saada punkte?

(1)Chooes Hiina tarne: See võtab aega 15 kuni 30 päeva, et jõuda kõige riikide normaalsetes tingimustes, kuid rahvusvahelised saadetised võivad hilineda tõttu kontrollimatu tegurid.Seega 100% garantiid ei saa garanteerida.

(2)Chooes välismaal warehousesIt võtab 7 ja 19 päeva, et jõuda kõige riikide normaalsetes tingimustes, kuid nad on mõjutatud õigeaegsus tollivormistus,100% garantiid ei saa garanteerida.

3.1.Ettevaatusabinõud välismaal ladu tarne

(1)meil on valida, kas saata oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

(2)Kui teavet meie ülemere ladu tellimused ei ole võimalik jälgida tavaliselt, enamik neist saab küsis selle veebilehe kaudu ""

(3)Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul?Palun võtke meiega kohe.Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.Millist teenust me ette näha, hulgi klientidele ja dropshipping kliendid?

(1).Hulgi-klient, pakume teile hulgi hind

(2).Sest tilk laevandus klient, saame pakkuda rohkem soodsad hinnad ja luua spetsiaalne lingid teile.Me saata üksusi oma klientidele otse ja ei pane mis tahes meie teabe pakett.

4. Tagastamine ja Tagastamise:

(1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.(2)ERANDEID POLE!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.(3) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.(4) Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Juurdeveo8.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.(5)Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Hinnang on meile väga oluline.Kui olete tulemusega rahul, palun andke meile positiivse hinnangu.Kui te ei ole rahul, võtke ühendust enne kui nad annavad negatiivse hinnangu.Teeme oma parima, et lahendada see probleem teie jaoks.Teie ettepanekud on meie kõige väärtuslikum rikkuse, me ei kuula alandlikult ja püüdma paremini teha.

Tehnilised Andmed

Komplekt Tüüp No
Materjal Keraamika Vahendid
Mudeli Number keraamika savist skulptuuri vahendid
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus