Menüü


Jõusaal seadmed Treening seadmed Dumbells Kaalu tõstmiseks Cornhole Tõstekang Kettlebell Jõusaal komplekti Kaal set Jõusaali seadmed, Jõusaali equi

€1 028.63 €1 409.09

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j88636
Sildid

DÜNAAMILINE SÕUDMISE MASIN - Meie dünaamiline sõudja on kavandatud simuleerima liikumise tegelik kronsteinide kaitsekated vees.See sõudmise masin sobib toonimine lihasgruppe, stimuleerides ainevahetust rasva põletamine, ning toetada üldist südame-veresoonkonna tervist.

KÕIK-ÜHES-SÜDAME - SEADMED- See on mitmekülgne hüdrauliline sõudmise masin pakub erinevaid treening võimalustest, mis sobib harjutamiseks, mis on suunatud konkreetsetele lihasgruppidele, ja toonimine kogu keha ja lihaseline .

HÜDRAULILINE SILINDER, VASTUPANU - See rida masin südamel on varustatud kuullaagritel rull süsteemi ja reguleeritav hüdrauliline silinder vastupanu, mis võimaldab sujuva, madala liikumised, mis matkivad sõudmine vee peal.

MUGAV JA RUUMI KOKKUHOIU - Kujundatud suur näidiku ekraan ning seade, plaat, mugavuse, polsterdatud, vormitud iste mugavuse pikemate sõudmine rutiin ja tekstureeritud footplates rihmad, et hoida oma jalad turvaline.See harjutus sõudja ka voldid, et säästa ruumi.

TARK TREENING APP - Kogemus ühendatud fitness seda kodus jõusaal seadmed koos müüv avaldaja.Smart giidiga juhendamine, treening demo videod, personaalse treeningu, assamblee videoid ja rohkem, müüv pakub parimat treening-ja spordikeskus kogemusi oma Sõudja.

Tehnilised Andmed

Koolitus Sait Vöökoht
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp sport Tugevus Koolitus

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus