Menüü


1tk Eva Jooga Plokk Kõrge Tihedusega libisemiskindel Eva Vaht Jooga Plokk Eco-sõbralik Lõhnatu Pilatese Treeningu Telliskivi Premium Fitness

€1.93 €4.10

Tasuta kohaletoimetamine
Reiting0Välja 5
Info
  • sku: j53076
Sildid

EVA Vaht Jooga Plokk Kõrge Tihedusega libisemiskindel Eco-sõbralik Puudub Lõhn Pilates Jooga Treeningu Telliskivi Fitness Seadmed

Meie jooga plokk on kavandatud selleks, et vähendada riski tüvi või vigastus, pakkudes usaldusväärset sihtasutus erinevaid poose ja venib.Saab venitada oma keha rohkem vabalt, tuues teile mugavat kasutamise kogemus.

Täiuslik kaaslane teie jooga praktika, meie jooga plokk annab tugeva aluse kohta erinevaid poose, hoides teid nõuetekohase vastavusse viimine ja stabiilsus kogu oma praktikas.

Valmistatud kõrge-kvaliteet EVA materjalist, see jooga plokk on ohutu keha ja vähendab keskkonna kahju.See toode pakub optimaalset tuge joogid kõigil tasanditel, alates algajatele eksperdid.

Need kerge ja kaasaskantav jooga plokki saab hõlpsasti integreerida kõik iga päev kasutada, kas kodus või stuudios.Suurendada oma jooga praktika meie mitmekülgne vaht plokid.

Kas sa oled algaja või kogenud yogi meie jooga plokk on oluline vahend, et tõsta oma praktika.Premium foam pakub täiustatud mugavust ja tuge ajal jooga praktikat.

Kirjeldus:

Tutvustame EVA jooga tellistest, täiuslik kaaslane teie jooga praktikat.Kavandatud selleks, et vähendada riski tüvi või vigastusi, need jooga klotsid annavad tugeva aluse kohta erinevaid poose ja venib.Lisatasu vaht õrnalt padjad oma keha, hoiab sind nõuetekohase vastavusse viimine ja stabiilsus kogu oma praktikas.Saab venitada oma keha rohkem vabalt, tuues teile mugavat kasutamise kogemus.

Kas sa oled algaja või kogenud yogi, meie EVA vaht plokid on suurepärane vahend, et suurendada oma praktikas.Kompaktne ja lihtne teha ümber.Avasta täiustatud mugavust ajal oma jooga praktika EVA jooga telliskivide ja tagada, et sinu keha on optimaalselt toetada.

Kirje Nimetus: Jooga Plokk

Materjal: EVA

Omadused: Mitte-libisemine, Sile, Laialdaselt Kasutatakse, Kestab Kaua

Suurus Andmed:

L: 23cm/9.06", W: 15cm/5.91", H: 7,5 cm/2.95" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x Jooga Plokk

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number PUUDUB

0 Arvustused Selle toote kohta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5

Sarnased tooted

    • Tasuta kohaletoimetamine Tasuta tarne üle, et €99
    • Klienditugi 24 Tundi online tugi saadaval
    • Raha Tagasi 100% Raha tagasi garantii
    • Tagastamise poliitika 30 Päeva tagasi Teenindus